Kontakt
Christmas tree with lights

En julhälsning

publicerad 22 dec. 2022

December månad börjar lida mot sitt slut, och därmed även 2022. Ett år som inte bara kantats av efterskalvet av den världsomspännande covid-19 pandemin, utan som dessutom har haft fokus på kriget i Ukraina.  

När verkligheten knackar på likt den gjort både en och två gånger under loppet av de senaste åren, börjar många rannsaka sig själva. Det en den ena dagen tog för givet är den andra dagen kanske inte längre lika självklart. Om än att vi i västvärlden i stor utsträckning varit förskonade från oroligheter, har krigets ständiga närvaro i media och runt omkring oss nog fått många att omvärdera vad som för var och en är viktigt, på riktigt.  

Vid veckans slut kliver många av oss in i en välbehövlig ledighet. En ledighet där vi i bästa fall kan vila, återhämta oss och samla kraft. Där vi kan tillåta oss själva att bara vara och inte jäkta fram dag för dag, utan bara göra precis det vi känner för med nära och kära.  

Att känna en mening och tacksamhet för det vi har och vilka vi är, är minst lika viktigt som att kunna leverera och vara duktiga på våra arbetsplatser. Oavsett om du sitter på en ledande position eller ej, har du inte bara ett ledarskap för dig själv, utan även för andra. Om vi agerar förebilder och behandlar andra så som vi själva önskar bli behandlade gör vi tillsammans världen till en lite bättre plats, dag för dag. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. 

Med denna text vill vi på Michaël Berglund tacka alla vi har fått möjlighet att knyta bekantskap med under året, gamla som nya relationer. Tack för att ni är ni och att ni varje dag är med och strävar mot ett bättre samhälle där det goda ledarskapet får ta plats i första rummet!  

Från oss alla på Michaël Berglund, till er alla önskar vi en riktigt god jul och ett gott nytt år! 

Dela artikeln:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev är till för dig som är intresserad av ledarskap, styrelsearbete och karriärutveckling. Här berättar vi också om våra publika rekryteringsuppdrag, kommande utbildningar och bjuder in till intressanta seminarier och evenemang.