Kontakt
Jenny portrait image

Jenny Westring blir ny ledarskapsrådgivare

publicerad 4 maj 2022

Michaël Berglund växer. Jenny Westring blir ny ledarskapsrådgivare och ansluter som Associated Senior Consultant

Michaël Berglund stärker sitt erbjudande inom ledarskapsutveckling genom att rekrytera Jenny Westring. Jenny har över 15 års erfarenhet från olika konsult- och managementroller, allt från Executive Search, organisationsutveckling och managementkonsulting till strategiska och operativa ledningsroller inom branscher såsom detaljhandel, kommersiella fastigheter, hälsa, resor och besöksnäring. Hon har entreprenöriell erfarenhet från att äga, utveckla och driva ett retreatcenter med fokus på ledarskap, organisatorisk, professionell och personlig utveckling.

Hon har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm och läser psykologi vid Karolinska institutet. Jenny har stor erfarenhet av coaching och är certifierad användare av flera arbetspsykologiska testverktyg.

“Vi är mycket glada över att Jenny har valt att bli en del av vårt team. Hennes erfarenheter och personlighet kommer att tillföra mycket”

– säger Patrik Peter som är vd för Michaël Berglund Leadership Acceleration AB.
                         

Jenny Westring är Associated Senior Consultant sedan 25 april 2022. 

Michaël Berglund Leadership Acceleration AB är en del av Michaël Berglund och är specialiserat på ledarskapsbedömning och ledarskapsutveckling. Bolaget erbjuder huvudsakligen två typer av strategiska tjänster: Leadership Assessment – bedömning och utvärdering av ledare och ledningsteam samt Leadership Development – coaching och utveckling av enskilda ledare och ledningsgrupper, mentorskap för vd:ar och andra i företagsledande roller.

Dela artikeln:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev är till för dig som är intresserad av ledarskap, styrelsearbete och karriärutveckling. Här berättar vi också om våra publika rekryteringsuppdrag, kommande utbildningar och bjuder in till intressanta seminarier och evenemang.