Kontakt
BOARD VALUE

Ordförandeutbildning, Marbella 2023

Ordförandeutbildning, Marbella 2023

Utveckla ditt ordförandeskap på en exklusiv plats i sällskap av personer med samma uppdrag som du!

En man och en kvinna på ordförandeutbildning

Om utbildningen

Denna ordförandeutbildning ger dig de nödvändiga praktiska och teoretiska kunskaperna du behöver för att lyckas i rollen som styrelseordförande, men också inspiration för att utvecklas som ledare. Gott om utrymme ges för att diskutera med både utbildningskollegor och erfarna föreläsare.

Vi vänder oss till dig som är trygg i ordföranderollen och söker utbyte i andra med samma uppdrag. Utbildningen bedrivs under 2 intensiva dagar i en mindre grupp deltagare. Du kan förvänta dig en djupdykning i ordföranderollen med allt vad den innebär inklusive juridiskt ansvar och frågor en styrelseordförande kan komma att ställas inför. Du erhåller även ett stort erfarenhetsutbyte med övriga deltagare.

Vem riktar sig utbildningen till?

Utbildningen riktar sig till dig med styrelseerfarenhet och erfarenhet av ordföranderollen. Detta då utbildningen är en fördjupning i ordföranderollen där du får chans att utveckla ditt ordförandeskap.

Vad säger tidigare deltagare om utbildningen?

“Kort och gott: Katarina imponerade! Vilken enorm kunskaps/erfarenhetsbank vi alla fick glädjen att ta del av under dessa dagar. Dessutom av en mycket trevlig personlighet som satte en bra ton för hela kurstiden.”

“Bra föreläsare, trevlig konferensmiljö Fantastiskt bra och mycket lärorikt. Ett varierande innehåll väl avvägt vad gäller tid och nivå på fördjupning. Mycket väl organiserat. Proffsig utbildning, hög nivå på många talare, bra ställe och boende. Bra grupp! Mycket bra kurs som faktiskt överträffade mina förväntningar. Oerhört väl förberedda och skärpta kursledare.”

“Vill tacka för en mycket givande kurs! Bra blandning av föreläsare, teori och övningar!”

Ordförandeutbildning innehåll

  • Ordföranderollen
  • Bolagets roll i samhället
  • Styrelsens organisation och arbetsplanering
  • Strategiarbete och utveckling
  • Kommunikation och bolagsrapporter
  • M&A – Försäljning och förvärv
  • Hållbarhet
  • Digitalisering

Upplägg för utbildningen

Utbildningen inleds med ett mingel dagen innan där ni deltagare lär känna varandra bättre och sätter stämningen för kommande dagar. Utbildningen sträcker sig över 2 dagar och bedrivs med en blandning av korta föreläsningar, gruppdiskussioner, eget arbete, olika case men även tillämpning av olika verktyg som hjälper dig att utveckla ditt arbete.

Under denna utbildning kommer du jobba tillsammans med dina kurskamrater och har möjlighet att ställa frågor och dela erfarenheter.

Mat & lokal

Utbildningen äger rum på en exklusiv plats i centrala Marbella, Puerto Banús. Dagen innan utbildningen startar, bjuds du som deltagare på ett exklusivt mingel. Under dina kursdagar serveras lunch och fika och på din första dag bjuds du även på en exklusiv välkomstmiddag.

Diplomering

Efter avslutad utbildning erhålls ett fysiskt och digitalt diplom som ett kvitto på dina nyvunna kunskaper och ett värdepapper för framtiden. Efter avslutad utbildning blir du även automatiskt en del av Michaël Berglunds Board Network, där du kommer att bjudas in till exklusiva nätverksträffar.

Gästföreläsare

Carl Svernlöv – Advokat Baker & McKenzie

Board Value

Michaël Berglund har hållit i styrelse- och ordförandeutbildningar, styrelseutvärderingar samt skräddarsydda företagsanpassade styrelseutbildningar i över 10 år.

Du som deltagit i en av våra utbildningar blir medlem i Michaël Berglund Board Network – vårt alumninätverk som samlar fler än 2 000 ledare från några av Sveriges mest framgångsrika företag. Genom våra nätverksträffar får du möjlighet att utbyta erfarenheter med både nya och erfarna ledare samt skapa kontakter för framtida styrelseuppdrag.

Läs mer om Michaël Berglund Board Value.

Ordförandeutbildning, Marbella 2023

Längd

2 dagar

Plats

Marbella, Spanien

Språk

Svenska

Deltagare

Max. 10 personer

avgift

89 900 kr ex moms. I priset ingår utbildningsmaterial, luncher och middagar. Flyg och hotell bekostar deltagaren själv.

Kommande utbildningstillfällen

29 jun 2023 – 30 jun 2023

Kontakt oss gärna om du vill veta mer.

Denna utbildning har ändrade villkor avseende av om- och avbokningstid (§ 2.2 och §2.6). För anmälan (§2.2) gäller 60 dagar. För om- och avbokning (§2.6) gäller att avbokning kan ske utan extra kostnad fram till 60 dagar före kursstart. Vid avanmälan senare än 60 dagar innan utbildningstillfälle återbetalas 80%, senare än 50 dagar återbetalas 50% och senare än 14 dagar sker ingen återbetalning. I övrigt följs gällande regler och villkor, information om våra regler och villkor hittar du här.

Programansvarig

Katarina Bonde
Kursledare, Styrelseproffs

Katarina Bonde är en rutinerad styrelseledamot och ordförande i både noterade och onoterade bolag. För närvarande har hon uppdrag som styrelseordförande i Opus Group AB, Flatfrog Laboratories, Imint AB, Mentimeter AB och REason Studios. Hon är även ledamot i Mycronic AB och Stillfront Group AB. Tidigare har Katarina varit vd för ett antal IT-företag i Sverige och USA samt under 4 år varit ledamot av Rådet för försäljning av statliga bolag.

Kontakt

Carolina Elmqvist Strömberg
Course Directorcarolina.elmqvist@michaelberglund.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev är till för dig som är intresserad av ledarskap, styrelsearbete och karriärutveckling. Här berättar vi också om våra publika rekryteringsuppdrag, kommande utbildningar och bjuder in till intressanta seminarier och evenemang.