Kontakt
BOARD VALUE

Ordförandeprogram, Marbella 2023

Ordförandeprogram, Marbella 2023

Utveckla ditt ordförandeskap på en exklusiv plats i sällskap av personer med samma uppdrag som du!

En man och en kvinna på ordförandeutbildning

Om programmet

Vill du ta ditt styrelsearbete till nästa nivå? Detta ordförandeprogram ger dig praktiska och teoretiska kunskaper du behöver för att lyckas i rollen som styrelseordförande, men främst inspiration för att utvecklas som ledare. Gott om utrymme ges för att diskutera med både utbildningskollegor och erfarna föreläsare.

Vi vänder oss till dig som är trygg i ordföranderollen och söker utbyte i andra med samma uppdrag. Utbildningen bedrivs under 2 intensiva dagar i en mindre grupp.

Du kan förvänta dig en djupdykning i ordföranderollen med många relevanta ämnen och trender och frågor en styrelseordförande kan komma att ställas inför. Du erhåller även ett stort erfarenhetsutbyte med övriga deltagare.

Vem riktar sig programmet till?

Programmet riktar sig till dig med en gedigen erfarenhet från styrelsearbete och av rollen som ordförande. Detta då programmet är en fördjupning i ordföranderollen där du får chans att utveckla ditt ordförandeskap.

Vad säger tidigare deltagare om programmet?

“Kort och gott: Katarina imponerade! Vilken enorm kunskaps/erfarenhetsbank vi alla fick glädjen att ta del av under dessa dagar. Dessutom av en mycket trevlig personlighet som satte en bra ton för hela kurstiden.”

“Bra föreläsare, trevlig konferensmiljö. Fantastiskt bra och mycket lärorikt. Ett varierande innehåll väl avvägt vad gäller tid och nivå på fördjupning. Mycket väl organiserat. Proffsig utbildning, hög nivå på många talare, bra ställe och boende. Bra grupp! Mycket bra kurs som faktiskt överträffade mina förväntningar. Oerhört väl förberedda och skärpta kursledare.”

“Vill tacka för en mycket givande kurs! Bra blandning av föreläsare, teori och övningar!”

Ordförandeprogrammet innehåll

  • Ordföranderollen
  • Bolagets roll i samhället
  • Styrelsens organisation och arbetsplanering
  • Strategiarbete och utveckling
  • Ordförande och ägarna
  • Organisation och ersättningar
  • Kris och kommunikation
  • Digitalisering

Upplägg för programmet

Programmet inleds med en välkomstmiddag kvällen innan där ni deltagare lär känna varandra bättre och sätter stämningen för kommande dagar. Programmet sträcker sig över 2 dagar och bedrivs med en blandning av korta föreläsningar, gruppdiskussioner, olika case men även tillämpning av olika verktyg som hjälper dig att utveckla ditt arbete.

Under detta program kommer du jobba tillsammans med dina utbildningskollegor och har möjlighet att ställa frågor och dela erfarenheter.

Mat & lokal

Programmet äger rum på en exklusiv plats i centrala Marbella, Puerto Banús. Under dina programdagar serveras lunch och fika samt mingel och gemensam middag två kvällar.

Diplomering

Efter avslutade dagar erhålls ett fysiskt och digitalt diplom som ett kvitto på dina nyvunna kunskaper och ett värdepapper för framtiden. Efter avslutat program blir du även automatiskt en del av Michaël Berglund Board Network, där du kommer att bjudas in till nätverksträffar med olika teman.

Board Value

Michaël Berglund har hållit i styrelse- och ordförandeutbildningar, styrelseutvärderingar samt skräddarsydda företagsanpassade styrelseutbildningar i över 10 år.

Du som deltagit i en av våra utbildningar blir medlem i Michaël Berglund Board Network – vårt alumninätverk som samlar fler än 2 500 ledare från några av Sveriges mest framgångsrika företag. Genom våra nätverksträffar får du möjlighet att utbyta erfarenheter med både nya och erfarna ledare samt skapa kontakter för framtida styrelseuppdrag.

Läs mer om Michaël Berglunds styrelsetjänster och ledarskapstjänster.

Ordförandeprogram, Marbella 2023

Längd

2 dagar

Plats

Marbella, Spanien

Språk

Svenska

Deltagare

Max. 10 personer

avgift

73 000 kr ex moms. I priset ingår utbildningsmaterial, luncher och middagar. Flyg och hotell bekostar deltagaren själv.

Kommande utbildningstillfällen

29 jun 2023 – 30 jun 2023

13 nov 2023 – 14 nov 2023

Kontakt oss gärna om du vill veta mer.

 

Föreläsare

Katarina Bonde
Föreläsare, Styrelseproffs

Katarina Bonde är en rutinerad styrelseledamot och ordförande i både noterade och onoterade bolag. För närvarande har hon uppdrag som styrelseordförande i Opus Group AB, Flatfrog Laboratories, Imint AB, Mentimeter AB och REason Studios. Hon är även ledamot i Mycronic AB och Stillfront Group AB. Tidigare har Katarina varit vd för ett antal IT-företag i Sverige och USA samt under 4 år varit ledamot av Rådet för försäljning av statliga bolag.

Kontakt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev är till för dig som är intresserad av ledarskap, styrelsearbete och karriärutveckling. Här berättar vi också om våra publika rekryteringsuppdrag, kommande utbildningar och bjuder in till intressanta seminarier och evenemang.