Kontakt
BOARD VALUE

Professionellt styrelsearbete Marbella 2023

Professionellt styrelsearbete Marbella 2023

Få en heltäckande bild av vad som krävs av dig som styrelseledamot på en solig destination!

Styrelsemöte

Om utbildningen

Vilket är ditt ansvar som styrelseledamot, hur bör styrelsearbetet ledas och var går gränsen mellan styrelsen och den operativa verksamheten?

Den här utbildningen vänder sig till dig som är styrelseledamot idag, eller till dig som är på väg mot ett styrelseuppdrag i ett aktiebolag. Du kommer också ha nytta av utbildningen om du är ägare, del av en ledningsgrupp eller på annat vis kommer i kontakt med styrelsearbete.

Utbildningen hålls i Spanien Marbella & varvar teori med praktik och spännande gästföreläsare.

Vem riktar sig denna utbildning till?

Professionellt styrelsearbete riktar sig till dig som har eller är på väg in i ett uppdrag som styrelseledamot i ett aktiebolag. Du kommer också ha nytta av utbildningen om du är ägare, del av en ledningsgrupp eller på annat vis kommer i kontakt med styrelsearbete.

Vad säger tidigare deltagare om utbildningen?

“Väldigt bra föreläsare och organisation. Oerhört imponerad av de inspirerande lärare och föreläsare samt inramningen av denna utbildning”

“Magnus: Otroligt pedagogiskt duktig och rolig. Var väldigt lärorikt och gav en helt ny syn på hur man kan analysera och förstå företag via siffror. Bra med exempel som alla känner till och kan relatera till. Skulle gärna gått en kurs på Handels med honom som lärare!”

“Carl: Otroligt kunnig och duktig som lärare. Bra med exempel från verkligheten som gör det lättare att komma ihåg och förstå.”

Utbildningens innehåll

Bolagsorgan, bolagsstyrning och bolagsstämma
Företag i kris
Lagar och regelverk
Svensk kod för bolagsstyrning
Finansiella rapporter
Företagsanalys och värdering
Ägardirektiv
Konsten att rekrytera en vd
Styrelseutvärdering
Styrelsearbete i praktiken
Strategiarbete

Upplägg för utbildningen

Utbildningen sträcker sig över 3 dagar och bedrivs med en blandning av korta föreläsningar, gruppdiskussioner, eget arbete, olika case men även tillämpning av olika verktyg som hjälper dig att utveckla ditt arbete.

Under denna utbildning kommer du jobba tillsammans med dina kurskamrater och har möjlighet att ställa frågor och dela erfarenheter.

Mat & lokal

Våra utbildningar tar plats i ljusa, fräscha lokaler och mellan utbildningspassen kan du ta del av en generös lunchbuffé och eftermiddagsfika i en skön och avslappnad atmosfär. Dag 1 och 2 äter vi även middag tillsammans.

Diplomering

Efter utbildningens slut får du ett diplom på dina kunskaper, för att visa att du gått denna utbildning.


Kursledare: Carl Svernlöv & Magnus Bild

Carl Svernlöv är advokat på den globala advokatfirman Baker & McKenzie och adjungerad professor i associationsrätt vid Stockholms universitet. Han arbetar och forskar huvudsakligen inom associationsrätt och transaktioner, och är en känd profil inom corporate governance och ansvarsfrågor. Carl har under ett kvarts sekel skrivit 12 böcker och över 150 artiklar om svensk och internationell affärsjuridik och är en ofta anlitad talare inom sina ämnen. 

Magnus Bild är medgrundare av Bild & Runsten AB. Magnus har under mer än 25 års tid planerat och genomfört finansiella utbildningar från ägarnivå och vidare ner i verksamheten i ett stort antal skandinaviska företag. Han har tilldelats flera pedagogiska priser från 1995 fram till 2017, i Sverige och utomlands. Magnus är också adjungerad professor i finansiell kommunikation vid Handelshögskolan i Stockholm.


Gästföreläsare & teman

Michaëla Berglund – VD rekrytering

Katarina Bonde – Min styrelseresa

Hemlig gäst

Professionellt styrelsearbete Marbella 2023

Längd

3 dagar

Plats

Marbella, Spanien

Språk

Svenska

Deltagare

Max. 24 personer

avgift

59 900 kr ex moms. I priset ingår utbildningsmaterial, luncher och middagar. Boende och flyg står deltagaren själv för.

Kommande utbildningstillfällen

28 jun 2023 – 30 jun 2023

Kontakt oss gärna om du vill veta mer.

Denna utbildning har ändrade villkor avseende av om- och avbokningstid (§ 2.2 och §2.6). För anmälan (§2.2) gäller 60 dagar. För om- och avbokning (§2.6) gäller att avbokning kan ske utan extra kostnad fram till 60 dagar före kursstart. Vid avanmälan senare än 60 dagar innan utbildningstillfälle återbetalas 80%, senare än 50 dagar återbetalas 50% och senare än 14 dagar sker ingen återbetalning. I övrigt följs gällande regler och villkor, se här.

Utbildningsansvariga

Carolina Elmqvist Strömberg
Course Directorcarolina.elmqvist@michaelberglund.se

Carl Svernlöv
Kursledare, Advokat Baker & McKenzie

Magnus Bild
Kursledare, Finansiell expert, Professor i ekonomi

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev är till för dig som är intresserad av ledarskap, styrelsearbete och karriärutveckling. Här berättar vi också om våra publika rekryteringsuppdrag, kommande utbildningar och bjuder in till intressanta seminarier och evenemang.