Patrik Söderström och Ewa Kuszelewski

4. Patrik Söderström – Att göra en positiv copy-paste

publicerad 14 dec. 2023

I veckans avsnitt av Ledarskapsresan gästas Ewa Kuszelewski av Patrik Söderström.

I samtalet med Ewa delar Patrik reflekterande, och med glimten i ögat, med sig av sina erfarenheter. Om hur man stjäl med stolthet genom att göra en positiv copy-paste och om vikten att visa respekt för sina medarbetare. Om skillnaderna av att arbeta i olika internationella bolag, varför vår svenska consensus inte alltid fungerar, och om vikten att vara anpassningsbar, även som vd.

På vilka grunder blev Patrik egentligen ledare, och när han nu blickar tillbaka – vad önskar han att någon hade sagt till honom då? Vad menar Ewa med att man behöver ha “stått i fläkten”? Och vad tar Patrik med sig från samtalet?

Patrik har mångårig erfarenhet från ledande positioner inom konfektions- och detaljhandeln  och har varit verksam i såväl svenska som internationella bolag likt Luxottica, Reebok och Levi Strauss & Co. Idag är han vd och koncernchef för GANT. 

Dela artikeln:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev är till för dig som är intresserad av ledarskap, styrelsearbete och karriärutveckling. Här berättar vi också om våra publika rekryteringsuppdrag, kommande utbildningar och bjuder in till intressanta seminarier och evenemang.