Ännu ett webinarium om AI och data-drivna affärsmodeller

publicerad 22 juni 2020

Lunch & learn

När: torsdag den 25 juni kl. 12:00-13:15
Var: 
Online via Zoom
Anmälan: KLICKA HÄR för att anmäla dig till detta kostnadsfria webinarium. Du kan även kopiera och klistra in länken nedan direkt i din browser:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_GMtJB0p-TW6rwg7O1Fj9Ew

Medverkande:

Alexander Fred-Ojala är global expert inom applikationer för nydanande teknik som AI, data science och blockchain. Han är forskningsdirektör på UC Berkeleys Data Lab och i fyra års tid har Alexander undervisat inom data science på UC Berkeley – världens främsta offentliga universitet. Totalt har han utbildat över tusen ingenjörer och 2018-2019 tilldelades Alexander Amazons prestigefyllda Innovation Fellowship. Alexander har startat fyra teknikföretag i Sverige samt USA, han är rådgivare åt flertalet Fortune 500s samt SMEs och han har varit keynote speaker samt hållit ledarskapsutbildningar över hela världen.

Marcus Zethraeus är en serieentreprenör och managementkonsult som har byggt flera AI-tjänster och lösningar från grunden. Marcus är expert inom digitaliseringsstrategier, datadrivna affärsmodeller samt datacenter. Marcus har arbetat som managementkonsult på BCG och tidigare grundat tre bolag, inklusive Cloudcom som förvärvades 2017. Marcus har en civilingenjörsexamen i industriell ekonomi från Lunds universitet och har studerat AI och datavetenskap vid UCSB.

Katarina G Bonde är en mycket rutinerad styrelseledamot med uppdrag som bl a styrelseordförande i Mentimeter, FlatFrog Laboratories AB och Reason Studios samt som ledamot i Mycronic Mydata AB. Katarina har också varit VD för ett antal IT-företag i Sverige och USA. Hon har även under 4 år varit ledamot av Rådet för försäljning av statliga bolag. På torsdagens webinarium medverkar Katarina som panelist.

Marie-Louise Kjellström är en rutinerad styrelseledamot med uppdrag som ordförande i Club Eriks AB samt medlem i valberedningen för Sophiahemmet. Hon har en bakgrund som bland annat VD för Grand Hôtel Group och Försäljningsdirektör på SAS. Marie-Louise har också flerårig styrelseerfarenhet från t ex Stockholms Handelskammare, Paynova, Projektplace och Hemnet. På torsdagens webinarium medverkar Marie-Louise som moderator.

Dela artikeln:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev är till för dig som är intresserad av ledarskap, styrelsearbete och karriärutveckling. Här berättar vi också om våra publika rekryteringsuppdrag, kommande utbildningar och bjuder in till intressanta seminarier och evenemang.