Daniel Hummel blir ny vd för CBRE Sverige

publicerad 4 dec. 2023

Daniel Hummel blir ny vd för CBRE’s rådgivningsverksamhet i Sverige. Daniel kommer senast från Stockholm Corporate Finance och har en lång karriär från Swedbank bakom sig i olika ledande befattningar, senast som Head of Strategy för Swedbank Markets. Med en gedigen erfarenhet av Real Estate Investment Banking och en imponerande meritlista från banksektorn kommer Daniel med sina starka ledaregenskaper kunna tillföra mycket värdefull kompetens i CBRE’s fortsatta utveckling.

“Jag är stolt över att vara en del av CBRE:s globala fastighetsplattform och att leda den svenska verksamheten i vår ambition att säkerställa förstklassiga tjänster i Sverige och över hela Norden. Jag är också stolt över att gå med i ett fantastiskt team av experter och arbeta nära tillsammans för att ständigt förbättra kunderbjudandet och säkerställa att vi levererar exceptionella kundresultat”, kommenterar Daniel Hummel.

”Vi är glada över att välkomna Daniel till CBRE för att leda och utveckla vår verksamhet inom Advisory i Sverige. CBREs svenska verksamhet har utvecklats bra trots utmaningarna på marknaden och vi ser en enorm potential att ytterligare stärka och förbättra vår kapacitet för kunder i Sverige och över hela Norden”, kommenterar Colin Waddell, vd Norden, CBRE.

Daniel Hummel tillträdde den 1 december 2023.

Till pressmeddelandet.


Foto: CBRE

Dela artikeln:

Kontakt

Joakim Säll
Group CEO · Senior Partnerjoakim.sall@michaelberglund.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev är till för dig som är intresserad av ledarskap, styrelsearbete och karriärutveckling. Här berättar vi också om våra publika rekryteringsuppdrag, kommande utbildningar och bjuder in till intressanta seminarier och evenemang.