Executive Mentorship – Nästa programstart

publicerad 22 maj 2019

Vi tror på kraften i mötet mellan människor som en väg till nya perspektiv och insikter. Ett mentorskapsprogram med en handplockad och dedikerad mentor är ett fantastiskt sätt att utvecklas, inspireras och få värdefull tid till kontinuerlig självreflektion.

Vi lägger stor vikt vid matchningsprocessen med rätt mentorsprofil, vilket görs med hjälp av personlighetstest och inledande samtal om utmaningar, behov och förväntningar. Executive Mentorship Program vänder sig till dig i ledande befattning som vill utvecklas genom mentorskap och utvidga ditt professionella nätverk.

Ansök alternativt nominera medarbetare till nästa programstart i september.
Ansvarig: Carina Gustafson, carina.gustafson@michaelberglund.se

Programmet är uppbyggt utifrån två delar; gemensamma och individuella träffar. De gemensamma träffarna belyser ledarskap utifrån olika dimensioner och syftar till att ge inspiration till de individuella mentorträffarna. För mer information och anmälan kontakta Carina.

Dela artikeln:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev är till för dig som är intresserad av ledarskap, styrelsearbete och karriärutveckling. Här berättar vi också om våra publika rekryteringsuppdrag, kommande utbildningar och bjuder in till intressanta seminarier och evenemang.