Kontaktdagarna i Uppsala

publicerad 10 dec. 2018

I mitten på november befann vi oss på Uppsala universitet på Sveriges största arbetsmarknadsmässa för Ekonomer, Systemvetare och Medievetare. Mässan arrangeras årligen av föreningen Uppsalaekonomerna och lockar tusentals studenter. Under en heldag nätverkade kollegor från Michaël Berglund AB med studenter och hade många intressanta möten, både genom mingel vid vår välbesökta monter och enskilda intervjuer med studenter som fått anmäla sitt intresse.

Utöver möjlighet att knyta värdefulla kontakter med studenter och förhoppningsvis möta framtida kollegor, var även syftet att öka kunskapen om branschen bland studenter. Responsen vi möttes av var mycket positiv och vi uppfattade att vårt varumärke drog till sig uppmärksamhet. Flera studenterna saknade insikt i branschen och hade tidigare inte sett det som en möjlig karriärväg.

Vi ser fram emot Kontaktdagarna 2019!

 


Här finns en film från Kontaktdagarna 2018.

Dela artikeln:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev är till för dig som är intresserad av ledarskap, styrelsearbete och karriärutveckling. Här berättar vi också om våra publika rekryteringsuppdrag, kommande utbildningar och bjuder in till intressanta seminarier och evenemang.