Stipendiaterna i Kompassrosen 2020 Oliver Titikic, Omar Alshogre, Victoria Söderlund och Frida Caballero i porträtt på Strandkajen

Konungens Stiftelse Ungt Ledarskap

publicerad 17 mars 2021

Vi är glada att återigen få samarbeta med Konungens Stiftelse Ungt Ledarskap och bistå med hjälp i intervjuandet av årets stipendiater.

Konung Carl XVI Gustafs Insamlingsstiftelse Ungt Ledarskap har instiftat stipendiet Kompassrosen. Detta stipendium syftar till att uppmärksamma föredömliga insatser och uppmuntra unga människor i Sverige att utveckla gott ledarskap genom fortsatt utbildning i värdebaserat ledarskap.

Stipendiet Kompassrosen ska gå till unga människor som, oberoende av formell titel, i handling visat att de tagit ett ansvar och visat ett engagemang utöver det vanliga och som kan visa att stipendiet kan hjälpa dem till fortsatt utveckling i gott ledarskap.

Läs mer om stipendiet och tidigare stipendiater här.

Dela artikeln:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev är till för dig som är intresserad av ledarskap, styrelsearbete och karriärutveckling. Här berättar vi också om våra publika rekryteringsuppdrag, kommande utbildningar och bjuder in till intressanta seminarier och evenemang.