Vi välkomnar två nya partners

publicerad 17 feb. 2021

Michaël Berglund AB fortsätter att utvecklas. Nu närmast med två nya partners: Carina Gustafson och Patrik Peter.

Jag är väldigt glad över att få välkomna Carina och Patrik som nya partners. Deras erfarenheter, kunskaper och personligheter är mycket uppskattade hos våra kunder. Och deras nya roll som partners kommer att vara viktiga pusselbitar i vår fortsatta utveckling, säger Michaëla Berglund som är vd för Michaël Berglund AB.

Carina är ny Managing Partner. Hon arbetar Michaël Berglund AB sedan maj 2019. Carina har över 20 års erfarenhet från kommunikations-, varumärkes- och designbranschen där hon har haft ledande befattningar såsom vice vd, COO, kundansvarig projektledare och HR-ansvarig. Carina har även flerårig styrelseerfarenhet. På Michaël Berglund AB har Carina Gustafson bland annat ansvarat för våra olika ledarskaps- och mentorskapsprogram samt projektlett flertalet Executive Search-uppdrag inom flera olika branscher.

Patrik är ny Partner. Han jobbar på Michaël Berglund AB sedan augusti 2018, främst med rekrytering till företagsledningar och styrelser men även med ledarskapsbedömningar och ledningsgruppsutveckling. Han har jobbat över åtta år med chefsrekrytering, ledarskapsbedömning och organisationsutveckling. Han har även arbetat som kommunikationsdirektör på Migrationsverket, pressansvarig på Säkerhetspolisen och stabschef på Svenska Institutet. Patrik Peter har också varit verksam som nyhets- och samhällsjournalist på bl.a. Sveriges Radio, SVT och TV4.

Michaël Berglund AB grundades 1985 och har sedan dess utvecklats till att bli ett av Sveriges ledande företag inom rekrytering till företagsledningar och styrelser, ledarskapsrådgivning och styrelsetjänster. Vi erbjuder även utveckling och utbildning inom styrelsearbete, företagsledning och ledarskap.

Läs mer om oss här! 

Dela artikeln:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev är till för dig som är intresserad av ledarskap, styrelsearbete och karriärutveckling. Här berättar vi också om våra publika rekryteringsuppdrag, kommande utbildningar och bjuder in till intressanta seminarier och evenemang.