Michaël Berglund tilldelas Lifetime Achievement Award

publicerad 21 okt. 2022

Det är med stolthet vi kan meddela att vår grundare Michaël Berglund har tilldelats IIC Partners Lifetime Achievement Award som ett bevis på sitt gedigna engagemang för Executive Search-branschen och sin ständiga strävan att göra världen lite bättre genom att tillsätta rätt ledare på rätt plats.

Utmärkelsen delades ut i samband med IIC Partners årsmöte och konferens i Paris i förra veckan när kollegor från hela världen träffades för att utbyta insikter och lärdomar kring Executive Search och ledarskap.

IIC Partners är en av de största organisationerna i världen inom Executive Search. Som delägare i IIC Partners är Michaël Berglund Group AB en aktiv del av en global organisation med 45 kontor i 33 länder.

Michaël började sin karriär som läkare. I yrket hade han på nära håll sett hur undermålig ledning kunde få förödande följder. På sjukhusen kan svagt ledarskap bokstavligen bli en fråga om liv eller död.

Men också i näringslivet får ledares agerande i sin yrkesroll stora och många ringar på vattnet. En god ledare genererar trygga och mer engagerade medarbetare som upplever sina yrken mer meningsfulla. Deras arbetsglädje kommer att spridas till människor de möter i sin vardag. Logiken är enkel.

Just vissheten om att vårt arbete har ett högre syfte – att faktiskt göra världen lite bättre – är det som drivit Michaël under åren. Samma syfte får oss på Michaël Berglund att varje dag, och i varje uppdrag, göra vårt bästa för att hitta den bästa möjliga lösningen.

Vi ser ett stort socialt ansvar i uppdraget att identifiera, tillsätta och utbilda personer som hamnar på ledarpositioner med avgörande betydelse både för sina uppdragsgivare och sina medarbetare. När det blir rätt så blir det rätt för så många.

Den insikten är anledningen till att Michaël Berglund sedan 1985 utvecklats till att bli en ledande aktör inom chefsrekrytering, ledarskaps- och styrelseutveckling.

Stort grattis till den mycket välförtjänta utmärkelsen, Michaël!

Dela artikeln:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev är till för dig som är intresserad av ledarskap, styrelsearbete och karriärutveckling. Här berättar vi också om våra publika rekryteringsuppdrag, kommande utbildningar och bjuder in till intressanta seminarier och evenemang.