Ebba von Schewrin

Michaël Berglund växer inom Executive Search

publicerad 22 nov. 2022

För att ytterligare stärka vårt erbjudande inom Executive Search ansluter Ebba von Schwerin som ny Director. Ebba kommer att ha ett extra fokus på kunder inom bygg- och fastighetsbranscherna.

Ebba von Schwerin har en gedigen erfarenhet av rekrytering av ledande befattningshavare, seniora chefer och andra nyckelroller. Hon har under de senaste åtta åren drivit PM Search som erbjudit rekrytering inom samhällsbyggnadssektorn, IT och industri. Nu ansluter Ebba till Michaël Berglund Executive Search AB som Director.

“Jag ser att PM Searchs kunder inom bygg/fastighet allt oftare efterfrågar erfarenhet från andra branscher. Även kandidater är intresserade av möjligheten att kunna utvecklas vidare i närliggande branscher. Att därför få arbeta bredare hos Sveriges ledande bolag inom Executive Search känns väldigt roligt och utvecklande”, säger Ebba von Schwerin.

Ebba är i grunden civilingenjör inom väg- och vattenbyggnad och har även en fil. kand. i nationalekonomi. Hon har egen operativ erfarenhet från olika roller i byggbranschen. Ebba är certifierad användare av flera arbetspsykologiska testverktyg, bl.a. Hogan Assessment System, Matrigma och OPQ. Hon är även auktoriserad konsult hos yrkesföreningen ESK och har genomgått Michaël Berglund Board Values styrelseutbildning.

“Vi är mycket glada över att Ebba valt att bli en del av vårt team. Hennes kunskaper och erfarenhet kommer att vara till stor nytta i våra olika uppdrag inom rekrytering till företagsledningar och styrelser”, säger Carina Thorén som är vd för Michaël Berglund Executive Search AB.

Michaël Berglund Executive Search AB är en del av Michaël Berglund Group AB som grundades 1985 och som sedan dess har utvecklats till att bli ett av Sveriges ledande företag inom rekrytering till företagsledningar och styrelser, ledarskapsrådgivning och styrelsetjänster. Vi erbjuder även interim management samt utveckling och utbildning inom styrelsearbete, företagsledning och ledarskap.

Dela artikeln:

Kontakt

Carina Thorén
Managing Director Executive Search · Partnercarina.thoren@michaelberglund.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev är till för dig som är intresserad av ledarskap, styrelsearbete och karriärutveckling. Här berättar vi också om våra publika rekryteringsuppdrag, kommande utbildningar och bjuder in till intressanta seminarier och evenemang.