Mimmi Holm utses till ny vd för Mediaplanet Group

publicerad 23 feb. 2024

Mimmi Holm utses till ny vd för Mediaplanet Group. Mimmi tillträdde rollen den 22 februari.

Med sin breda erfarenhet inom försäljning och starka ledaregenskaper kommer Mimmi att tillföra mycket värdefull kompetens i Mediaplanets fortsatta utveckling. Mimmi kommer senast från Schibsted i rollen som Head of Sales Development Nordic Marketplaces och Sales Director Jobs KAM Sweden. Hon har tidigare haft roller som Head of Sales Operations på Blocket samt Global Head of Sales på Hyper Island.

Varmt tack för ett väldigt fint och givande samarbete Richard Båge, grundare och koncern-vd på Caybon, och Johan Janing, CFO på Caybon.


Om Mediaplanet Group

Mediaplanet grundades 2002 i Stockholm och har sedan starten vuxit till att bli en av världens ledande koncerner inom innehållsmarknadsföring. Idag har de 12 kontor i runtom i Europa och Nordamerika, och över 8 000 kunder världen över. Mediaplanet hjälper sina kunder med varumärkesbyggande och tar hand om hela värdekedjan, från idé till produktion och distribution. Detta genom att samarbeta med världskända influencers och mediehus.

Mediaplanet är en del av Caybon.

Dela artikeln:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev är till för dig som är intresserad av ledarskap, styrelsearbete och karriärutveckling. Här berättar vi också om våra publika rekryteringsuppdrag, kommande utbildningar och bjuder in till intressanta seminarier och evenemang.