Kontakt

Näringslivets Mäktigaste Kvinna 2021

publicerad 23 feb. 2021

Vi på Michaël Berglund AB stödjer Dagens industris arbete för ökad jämställdhet i näringslivet genom att bli partner till Näringslivets mäktigaste kvinna 2021!

”Jämställdhet och mångfald är en avgörande fråga för företagens framtid. Det handlar om ledarskap, arbetsgivarvarumärke och kunder. Och i slutändan påverkar det bolagens resultat. Näringslivets Mäktigaste Kvinna är ett bra sätt att uppmärksamma kvinnliga ledare i näringslivet och för att påminna oss alla om att vi behöver jobba målmedvetet med att öka jämställdheten, för företagen och för det svenska samhället”, säger Michaëla Berglund som är vd för Michaël Berglund AB samt ordförande i och en av initiativtagarna till stiftelsen AllBright.

”Vi har en lång erfarenhet av rekrytering till styrelser och företagsledningar och jobbar medvetet och aktivt på att öka jämställdheten bland våra kandidater som vi presenterar för våra uppdragsgivare. Sedan 2001 har Michaël Berglund AB rekryterat 47% kvinnor och 53% män till ledande befattningar och styrelseuppdrag. Det är siffror som vi vill förbättra ytterligare”, säger Michaëla.

DI kommer 1 – 8 mars att presentera de kvinnor som blir 1:or inom kategorierna; Ägare, Styrelseproffs, Toppchef, Entreprenör, Stjärnskott, Internationella framgång och Näringslivets mäktigaste kvinna.

 

Läs mer här! 

 

Dela artikeln:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev är till för dig som är intresserad av ledarskap, styrelsearbete och karriärutveckling. Här berättar vi också om våra publika rekryteringsuppdrag, kommande utbildningar och bjuder in till intressanta seminarier och evenemang.