Nu satsar vi på tech-industrin

publicerad 4 dec. 2018

Det är en av anledningar till att vi nu lanserar Dmatch, ett systerföretag till Michaël Berglund AB. Dmatch har grundats av med Robin Berglund och Stefan Johansson.

”Dmatch är en naturlig fortsättning i vår ambition att rekrytera och utveckla förebilder, nu också tydligare mot Tech-industrin, ytterligare 30 år framöver. Att min bror går in operativt i Dmatch stärker ytterligare långsiktigheten i vårt familjeföretag”, säger Michaëla.

Dmatch AB arbetar med samtliga befattningar och nivåer på tech-företag samt tech/digitala befattningar på övriga branscher och organisationer. Därmed kombineras grundarnas stora egna erfarenhet inom IT/Telekom/Digital-området med Michaël Berglund AB:s väl etablerade tjänster inom Executive Search och ledarskap.

”Genom min och medgrundare Stefan Johanssons digitala erfarenhet kan vi se möjligheter och utmaningar med teknologi, samt vilken typ av kompetens och person som krävs för att verkligen lyckas i en position, det särskiljer oss från övriga företag inom rekryterings- och interimsbranschen” säger Robin.

Klicka här för mer information om Dmatch.

Dela artikeln:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev är till för dig som är intresserad av ledarskap, styrelsearbete och karriärutveckling. Här berättar vi också om våra publika rekryteringsuppdrag, kommande utbildningar och bjuder in till intressanta seminarier och evenemang.