Nusin Cilgin blir ny Partner på Michaël Berglund Executive Search

publicerad 2 maj 2023

Vi är mycket glada över att få välkomna Nusin Cilgin som ny Partner på Michaël Berglund Executive Search!

Nusin har över 15 års erfarenhet från branschen och är en av medgrundarna till Wes, Women Executive Search AB, vilka fokuserar på att hjälpa företag öka mångfalden sina ledningsgrupper och styrelser. På Wes arbetade hon med rådgivning och tillsättning av ledare till ledningsgrupper och styrelser i både börsnoterade och onoterade företag samt med strategisk vidareutveckling av bolaget. Innan Wes arbetade Nusin på Hammer & Hanborg, med fokus på att rekrytera specialister och ledare till marknads- och kommunikationsbranschen.

På Michaël Berglund Executive Search kommer Nusin att tillföra mycket värdefull kunskap tack vare sin gedigna erfarenhet av executive search, bolagsutveckling och mångfaldsarbete inom svenskt näringsliv. Hon har arbetat med både traditionella större bolag och start-up & scale-up arenan i Stockholm.

“Nusin är mycket erfaren och välansedd inom executive search-branschen, och vi är mycket glada över att ha henne ombord som Partner på Michaël Berglund Executive Search. Hennes passion och intresse för människor, näringsliv och samhälle kommer att tillföra värdefulla insikter och erfarenheter till vårt företag och våra kunder,” säger Carina Thorén, Managing Director & Partner på Michaël Berglund Executive Search.

Varmt välkommen, Nusin!

Dela artikeln:

Kontakt

Carina Thorén
Managing Director Executive Search · Partnercarina.thoren@michaelberglund.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev är till för dig som är intresserad av ledarskap, styrelsearbete och karriärutveckling. Här berättar vi också om våra publika rekryteringsuppdrag, kommande utbildningar och bjuder in till intressanta seminarier och evenemang.