a green folder

Personlig utveckling med erfarna mentorer

publicerad 10 okt. 2018

Möjligheten att sätta fokus på min egen professionella utveckling tillsammans med en person med utifrånperspektiv.

 

Berättar en av våra adepter, Caroline Curman Björkdahl när vi frågar henne varför hon har valt att söka sig till ett mentorskapsprogram. Vidare berättar Curman Björkdahl att – “När jag sedan hittade Michaël Berglunds Mentorprogram blev jag nyfiken på matchningsmetoden – att bli matchad med en Mentor utifrån såväl min personlighet, mina behov och mina professionella erfarenheter!”

 

  • Vad har du fått ut av mentorskapsåret så här långt?

Mycket!! Modet att genomföra stora förändringar professionellt, en öppen och framåtsyftande dialog med en engagerad och klok mentor samt ett nätverk av personer från helt andra branscher. Behållningen av samtalen med övriga adepter är nog det mest oväntade för mig.

  • I vilken situation tror du det kan vara extra givande att gå ett mentorskapsprogram?

Jag tror att mentorskapsprogram är bra när du står inför nya professionella utmaningar, men lika väl när du behöver ny motivation eller vill utveckla dig i din nuvarande roll. Men mest givande blir det om du vågar vara personlig och nyfiken – samt ärlig med dina förväntningar och mål med mentorprogrammet.

Dela artikeln:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev är till för dig som är intresserad av ledarskap, styrelsearbete och karriärutveckling. Här berättar vi också om våra publika rekryteringsuppdrag, kommande utbildningar och bjuder in till intressanta seminarier och evenemang.