Sommarinspiration – AI

publicerad 19 juli 2023

Vikten av att vara nyfiken och vilja lära sig nya saker är otroligt viktig i dagens föränderliga värld. Nu är det sommartider och för många en tid för reflektion och möjlighet till input som inte hinns med i den hektiska vardagen.

Vi delar därför läs- och lyssningstips på tre teman här under sommaren. Först ut var Personlig utveckling, nu AI och Hållbarhet den 2:a augusti.

AI

Ämnet som finns med överallt men som ändå är svårt att greppa. Vilket kanske gör det perfekt att berika sig inom från en hängmatta?

Hur kan och kommer AI påverka företagande, vad kan AI göra och vilka är möjligheterna och riskerna? Vi vill tipsa både om en bra översiktsartikel om hur AI används av företag och ett specifikt poddavsnitt som lyfter AI:s potential och effekt samt generellt tipsa om AI-podden samt Elements of AI:s kurs för dig som vill djupdyka rejält.

Forbes – How Businesses Are Using Artificial Intelligence In 2023
In Good Company with Nicolai Tangen – Jensen Huang Founder and CEO of Nvidia
AI-podden
Elements of AI – kurs för att förstå och lära dig grunderna inom AI

Sommarhälsningar,
Celia & Björn, Interim Effect

Dela artikeln:

Kontakt

Björn Ulfberg
Managing Director Interim Effect · Partnerbjorn.ulfberg@michaelberglund.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev är till för dig som är intresserad av ledarskap, styrelsearbete och karriärutveckling. Här berättar vi också om våra publika rekryteringsuppdrag, kommande utbildningar och bjuder in till intressanta seminarier och evenemang.