Sommarinspiration – Personlig utveckling

publicerad 7 juli 2023

Vikten av att vara nyfiken och vilja lära sig nya saker är otroligt viktig i dagens föränderliga värld. Nu är det sommartider och för många en tid för reflektion och möjlighet till input som inte hinns med i den hektiska vardagen.

Vi kommer därför dela läs- och lyssningstips på tre teman här under sommaren. Först ut är Personlig utveckling, följt av AI den 19:e juli och Hållbarhet den 2:a augusti.

Personlig utveckling

Ett bra ställe att börja på gällande personlig utveckling och inlärning är att inse hur du lär dig bäst. När du vet ditt medium så kan du sedan identifiera de ämnen du vill bevandra dig i och utvecklas inom.

Nedan finner du därför information om olika inlärningsstilar, för att hjälpa dig identifiera hur du lär dig bäst, samt tips på två olika Ted Talks – den ena om lärande och den andra om vikten av tron på förmågan att utvecklas.

VARK Modalities: What do Visual, Aural, Read/write & Kinesthetic really mean?
TEDx Lila Landowski – Brain Hack: 6 secrets to learning faster, backed by neuroscience
TEDx Carol Dweck – The power of believing that you can improve


Sommarhälsningar,
Celia & Björn, Interim Effect

Dela artikeln:

Kontakt

Björn Ulfberg
Managing Director Interim Effect · Partnerbjorn.ulfberg@michaelberglund.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev är till för dig som är intresserad av ledarskap, styrelsearbete och karriärutveckling. Här berättar vi också om våra publika rekryteringsuppdrag, kommande utbildningar och bjuder in till intressanta seminarier och evenemang.