Unikt internationellt mentorskapsprogram

publicerad 6 maj 2021

Det internationella mentorprogrammet matchar chefer och styrelseledamöter med erfarna ledare utanför den egna branschen och landet, vilket gör det möjligt för cheferna att på ett unikt sätt utöka sina perspektiv och professionella nätverk.

Programmets fokus på personlig utveckling gör det möjligt för erfarna ledare att bli än mer medvetna om sina egna styrkor, att förstå sina värderingar, att utveckla sin förmåga att se frågor ur fler synvinklar.

Initiativtagare till The International Mentorship Program är Ewa Olszewski, här på Michaël Berglund AB:

”Över hela världen ser vi ledare som strävar efter att bli bättre; att utveckla, sätta upp och uppnå ambitiösa mål. Vi vill uppmuntra och tillhandahålla verktyg för personlig utveckling i en varm, generös och utmanande miljö – att hjälpa ledare att bli det bästa de kan vara. Vi tror att det internationella mentorprogrammet kommer att vara ett sådant kraftfullt verktyg.”

För mer information om innehåll och upplägg, varmt välkommen att kontakta Ewa Olszewski, ewa.olszewski@michaelberglund.se

Klicka här för att läsa mer om The International Mentorship Program 

Klicka här för att komma till IIC Partners hemsida

Dela artikeln:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev är till för dig som är intresserad av ledarskap, styrelsearbete och karriärutveckling. Här berättar vi också om våra publika rekryteringsuppdrag, kommande utbildningar och bjuder in till intressanta seminarier och evenemang.