Styrelseutbildningar & Styrelsetjänster

Skräddarsydda styrelseprogram

Skräddarsydda styrelseprogram

Skräddarsydd utbildning för just ditt bolags behov.

Företag och organisationer som vill utvecklas genom anpassade utbildningar erbjuds våra skräddarsydda styrelseprogram. Tillsammans med kunden sätter vi ihop en agenda med innehåll valda utifrån företagets egna behov och publik.  

Skräddarsydda styrelseprogram möjliggör för deltagare att dela insikter och utvecklas inom relevanta områden i en sluten grupp tillsammans med erfarna experter. Vi kan skräddarsy alltifrån workshops till längre program med specifika inriktningar som passar ditt bolags behov. Genomgående i vårt programupplägg är en väl avvägd blandning av lärdomar från den senaste forskningen, erfarenheter från verkligheten, inspirerande gästföreläsare och givande diskussioner. Vi lägger stor vikt vid förberedelser och metodik med case och praktiska exempel för att skapa en inspirerande och utvecklande upplevelse.  

Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa ert bolag. 

Utbildningsansvarig

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev är till för dig som är intresserad av ledarskap, styrelsearbete och karriärutveckling. Här berättar vi också om våra publika rekryteringsuppdrag, kommande utbildningar och bjuder in till intressanta seminarier och evenemang.