Eftertanke och reflektion

publicerad 22 feb. 2019

Snart sportlov eller kanske redan på väg någonstans…förhoppningsvis lite utrymme för eftertanke och reflektion, kanske i liften åtminstone.

Jag, Cecilia Tunberger, satt häromdagen med en ledare och diskuterade hur man gör när en medarbetare faller i gråt i samband med en vanlig avstämning. Hur hanterar vi situationer där vi eller våra medarbetare tappar vår professionella roll. Det är en konst att vara medmänniska och kravställande ledare på samma gång. Det finns inga recept som fungerar för alla utan var och en måste hitta sitt sätt att leda. Det som känns naturligt och genuint för dig uppfattas också som äkta av de omkring dig.

Just nu arbetar vi med att sätta ihop gruppen inför ledarskapsprogrammet som startar till sommaren. Ett program som varvar individuell coaching med fyra gruppträffar utspritt över åtta månader. I coachingen blir du individuellt utmanad och får ett skräddarsytt upplägg och under gruppträffarna får du tillsammans med cirka tio andra ledare ta del av intressanta teorier kring personlighet, ledarskap, kommunikation, konfliktlösning varvat med övningar och erfarenhetsutbyte.

Låter det intressant?

Kontakta Cecilia Tunberger för mer information.

cecilia.tunberger@michaelberglund.se
+46 70 797 32 68

Share article:

Sign up for our newsletter

Get the latest news on leadership, board engagement and career development. You’ll find out about our publicly advertised jobs and upcoming leadership courses, and get invitations to seminars and events you won’t want to miss.