Viktig information angående bedrägeriförsök

publicerad 22 aug. 2023

Det har kommit till vår kännedom att det cirkulerar meddelanden från personer som felaktigt utger sig för att arbeta hos oss på Michaël Berglund. Dessa personer söker kontakt via bland annat WhatsApp och Facebook och erbjuder jobb som dock inte är associerade med oss eller vår verksamhet.

Skulle du bli kontaktad uppmanar vi dig att vara uppmärksam på vem avsändaren är. Du kan alltid besöka vår kontaktsida för att se samtliga medarbetare inom vår organisation. All kontakt från oss sker via de mailadresser och mobilnummer som återfinns på vår kontaktsida.

Vi vill även understryka att vi aldrig ber om känslig information likt lösenord, koder eller BankID. Så var extra vaksam om du ombeds lämna sådana uppgifter. Vi begär aldrig någon typ av betalning eller pengaöverföring i de tillsättningar vi arbetar med.

Vänligen hör av dig till oss på info@michaelberglund.se om du blir kontaktad av någon som uppger sig arbeta hos oss på Michaël Berglund, men som du misstänker inte gör det.

Ärendet hanteras och vi är i kontakt med polisen.

Dela artikeln:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev är till för dig som är intresserad av ledarskap, styrelsearbete och karriärutveckling. Här berättar vi också om våra publika rekryteringsuppdrag, kommande utbildningar och bjuder in till intressanta seminarier och evenemang.