Ledarskapsstöd & utveckling av ledningsgrupper

Nå dina och organisationens mål med våra tjänster inom ledarskapsutveckling och ledarskapsstöd. Vi hjälper dig att få din ledningsgrupp att arbeta mer effektivt och att ge dina ledare bättre förutsättningar att lyckas. Av oss får du också stöd i ditt eget ledarskap, oavsett om du är en erfaren senior ledare eller om du ska kliva in i en företagsledning för första gången. Vi erbjuder ledningsgruppsutveckling, stöd vid karriärförflyttningar, individuellt anpassat bollplank i form av coaching eller mentorskap.

Riktigt bra ledarskap och effektiva team bygger på förtroende och målmedvetenhet – och en vilja att utvecklas.

Strategiska tjänster inom ledarskapsutveckling

Individ

Grupp

Tre skäl att utveckla ditt ledarskap med oss

Helhetsfokus

Ledarskapsutveckling som hjälper både individer och grupper att se till bolagets bästa.

Kompetent

Du får tillgång till experter med stor integritet, affärsförståelse och kunskap om ledarskap, samt gedigna analyser med världsledande arbetspsykologiska testverktyg på vetenskaplig grund.

Personligt engagemang

Vår metod grundar sig i våra konsulters djupa drivkraft att hjälpa just dig och ditt team att nå dit ni vill. Förvänta dig rådgivare som bryr sig mer än vad du är van vid.

Två experter som diskuterar ledarskapsutveckling, ledarskapsutbildning och ledarskapscoaching på Michael Berglund.

Kontaktpersoner

Patrik Peter
Managing Director Board & Leadership Servicespatrik.peter@michaelberglund.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev är till för dig som är intresserad av ledarskap, styrelsearbete och karriärutveckling. Här berättar vi också om våra publika rekryteringsuppdrag, kommande utbildningar och bjuder in till intressanta seminarier och evenemang.