Kontakt

Utveckla ditt bolags ledarskap med hjälp av Sveriges främsta experter och praktiska erfarenheter från framgångsrika ledare. Våra utbildningar och utvärderingar ger företagsledare, styrelseledamöter eller ordförande verktyg att styra bolaget i rätt riktning.

Efter att ha tagit del av vår utbildning blir de automatsikt medlem i Michael Berglund Board Network. Nätverket samlar fler än 2 000 ledare från några av Sveriges mest framgångsrika företag. Genom våra nätverksträffar får du möjlighet att utbyta erfarenheter med både nya och erfarna ledare samt skapa kontakter för framtida styrelseuppdrag. Nätverket fungerar som en exklusiv mötesplats där du som medlem får inbjudningar till exklusiva event och möjlighet till kontakt med framstående personer inom svensk styrelsearbete.

Våra nätverksträffar är mycket populära och en viktig byggsten för att vi fortsatt ska vara en kunskapscentrum för svenska styrelser. Via dessa ges vi insikt och kan skapa dialog för framtida utveckling. Nätverksträffar anordnas löpande och omfattar exempelvis rundabordssamtal, seminarium och VD/Ordförandepromenader.

Så som din styrelse tar beslut – så kommer också din organisation ta beslut.

Skräddarsydda tjänster

Kontaktpersoner

Melina Vinberg-Hjalmarsson
Managermelina.vinberg@michaelberglund.se

Carolina Elmqvist Strömberg
Course Directorcarolina.elmqvist@michaelberglund.se

Leoni Kjellvertz
Course Assistant leoni.kjellvertz@michaelberglund.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev är till för dig som är intresserad av ledarskap, styrelsearbete och karriärutveckling. Här berättar vi också om våra publika rekryteringsuppdrag, kommande utbildningar och bjuder in till intressanta seminarier och evenemang.